Përcillet për në banesën e fundit, Agim Kamberi!

agim kamberi in memoriamDragash, 27 prill 2015 – Me nderime dhe pikëllim të thellë, nga familjarët, miqtë dhe bashkëpunëtorët, sot u varros Agim Kamberi, nga fshati Blaç, komuna e Dragashit.
I ndjeri është ndarë nga jeta mbrëmë, në moshën 36 vjeçare, pas një sëmundje të shkurtë, të cilës nuk i ka përballuar.
Juristi me profesion, Agim Kamberi, punonte si Zyrtar në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, zyra në Dragash, ku me kontributin e tij u bë i njohur dhe i dashur për të gjithë.

 1. Ngushëllime familjes Kamberi, të afërmeve, miqve dhe shokëve të ndjerit!

  Zoti e shperbleft me xhehnet!

  Fitim Destani

 2. Ngushellimet e mia nga Gjermanija familjes Kamberi dhe te afermeve,
  lajm qe me tronditi un si shok i tij i Gjimnazit.
  Allahu e shperbleft.
  Muhamet Sejdija (Bresan)

Leave a Reply