Linda Halimi, nxehtë e më nxehtë!

linda halimi artisteNju Jork, 22 nëntor 2013 – Linda Halimi, këngëtarja nga Kosova, e cila me zërin e saj magjepsës e bëri për vete publikun, për tu shndërruar më pas në shënjestër të sulmeve verbale dhe fyerjeve nga shqiptarët, pasi ajo u martua me personin e kombësisë, religjionit dhe racës tjetër, vazhdon me sukses karrierën e saj artistike në SHBA.
Nga fotot që i ka publikuar së fundmi, dallohet ndryshimi i fizikut të saj, përpos sharmit karakteristik që kurrë nuk i është zhdukur.
Seti i ri i fotografive është realizuar nga fotografi shqiptar, Fadil Berisha, i cili me fokusin e tij e ka nxjerrë Lindën të mrekullueshme dhe në formë të shkëlqyer.

Leave a Reply