Kursim dhe atraksion, nëse udhëtoni me automjetet urbane!

vajza e dehur beogradBeograd, 10 prill 2014 – Të udhëtosh me automjetet e Trafikut urban, nuk është vetëm kursim i buxhetit familjar, por është edhe atraksion i vërtetë. Kjo, sepse në automjetet e tilla ndeshesh me lloj-lloj situatash dhe njerëz të ndryshëm.
Një situatë e tillë është regjistruar në një tramvaj, në kryeqytetin serb, kur në orët e vona është hasur një femër e re, e cila ishte në gjendje të dehur. Ajo ishte aq e dehur, sa që dukej sikur ishte alivanosur në ulësen e tramvajit dhe, disa xhiro kishte bërë në linjën përkatëse, sa që dikush e kishte fotografuar dhe e kishte shpërndarë në Facebook.

KËRKO FJALËT

Leave a Reply