Arilena Ara do ta përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion 2020

Arilena Ara do ta përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion 2020

Tiranë, 23 dhjetor 2019 – Arilena Ara është fituesja e Festivalit të 58-të të Këngës dhe kjo e çon në Eurovizion për ta përfaqësuar Shipërinë.
Arilena, me vendim të jurisë së festivalit të 58-të, është zgjedhur fituese me këngën “Shaj”, tekstin e së cilës e ka shkruar Lindon Berisha ndërsa orkestrimin e kanë bërë Darko Dimitrov dhe Lazar Cvetkovski.