Nuk janë në mesin tonë, por mbesin të pavdekshëm!

perkujtimi krusheKrushë e Madhe, 04 dhjetor 2013 – Ranë dëshmorë, sot e 15 vjet më parë. Disa të tjerë, ishin viktima të makinerisë ushtarako-policore të Serbisë!
Më 04 dhjetor 1998, dhanë jetën, për t’mos vdekur kurrë. Ranë dëshmorë në malet e Pashtrikut, si ushtarë të Lirisë. Në këtë ditë, u viktimizuan edhe studentët!
Sot, pas 15 vjetësh, u përkujtuan ushtarët e UÇK-së, dëshmorë të Kombit: Prof. Muhamet Malsori, Hysni Duraku, Skënder Hameli, si dhe pesë studentët: Hida, Ismet, Sinan, Isak dhe Sedat Hoti.

Leave a Reply